Calendar

Iunie 2018
LunMarMierJocVinSamDum
 << < > >>
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Anunt

Cine este conectat?

Membru: 0
Vizitator: 1

rss Sindicalizare

Afisarea articolelor ce apartin categoriei: Prima categorie

22 Aug 2013 
Femeile fără bijuterii sunt ca cerul fără stele.


Admin · 171 vizualizari · 1 comentariu
Categorii: Prima categorie
16 Aug 2013 
În încercarea de a ne aranja, avem tendința de a aplica multe produse, fără să știm exact la ce folosesc și de multe ori, nepotrivite pentru vârsta tenului nostru. Iată câteva aspecte bune de reținut pentru un machiaj rapid si de efect 

Corector: aplica pe cosuri, pete, piele inrosita, cearcane si neregularitati de pigmentare. Ai nevoie de 1 minut.
Fond de ten: intinde foarte bine pe toata fata. Ai nevoie de 30 de secunde. 
Fard de obraz : alege o culoare care se potriveste tonului pielii. Ai nevoie de 30 de secunde.
Fard de ochi: fie ca este tip crema sau tip pudra, aplica pe pleoapa superioara si foarte putin pe linia genelor inferioare, daca doresti. Ai nevoie de un minut.
Rimel: curbeaza genele si aplica mascara. Ai nevoie de un minut. 
Gloss: un gloss colorat este cea mai rapida si cea mai sigura modalitate de a te face remarcata si  a da volum buzelor.


Image and video hosting by TinyPic

Esti gata ? ..sper ca nu ai exagerat cu machiajul. Este important sa ti cont si sa nu faci unele greseli.
Fără farduri țipătoare ziua! Nu folosi creion negru sau tuș! “Evită să-ți machiezi ochii cu tuș, precum Amy Winehouse, arată grotesc! Ziua, nu recomand folosirea fardurilor, mai ales la o întâlnire”, adaugă make-up artistul. 

Evită rimelul care încarcă genele ostentativ! Efectul care creează un aspect de păianjen la ochi e urât. Rimlează genele de două ori, cu o pauză de un minut. Alege un rimel pentru alungire. Genele prea încărcate nu sunt deloc sexy și în plus accentuează cearcănele.


Admin · 134 vizualizari · 0 comentarii
Categorii: Prima categorie
15 Aug 2013 
“Dimineața mananci pentru tine, la prânz mananci pentru prieteni si seara pentru dusmani”.


Admin · 301 vizualizari · 1 comentariu
Categorii: Prima categorie
06 Aug 2013 
”Superstiții” este tema celei de-a treisprezecea ediții a Festivalului Medieval ”Cetăți Transilvane”, eveniment ce va avea loc la Sibiu în ultimul weekend din luna august, respectiv în perioada 23 – 25 august 2013

Image and video hosting by TinyPic


     Piața Mare din Sibiu va fi locația principală de desfășurare a evenimentelor din programul festivalului. Alte două locații, Sala cu Coloane din cadrul Muzeului de Istorie Casa Altemberger, respectiv Turnul Sfatului vor găzdui evenimente indoor, precum conferințe de medievistică și ateliere de creație pentru copii. Programul evenimentelor și spectacolelor din cadrul acestei ediții va începe în fiecare zi dimineața, la ora 10:00 și se va încheia seara, la ora 23:45.   Festivalul va începe vineri 23 august 2013, de la ora 21:30 cu tradiționala paradă a festivalului, eveniment ce invită publicul, an de an, pe un traseu al celor mai frumoase obiective turistice din Sibiu. Astfel, după ce în anii precedenți parada festivalului a luat startul din curtea Bisericii Evanghelice (2010), Strada Azilului - Podul Minciunilor (2011) sau Biblioteca Astra (2012), în 2013 punctul de start al paradei va fi Parcul Cetății, Turnul Dulgherilor. Traseul urmat de artiști și tot publicul participant la eveniment va fi Parcul Cetății (Turnul Dulgherilor) – Farmacia 24 – Bulevardul Nicolae Bălcescu – Piața Mare.Parada va începe la ora 21:30 și va avea o durată medie de 30 de minute.   Admin · 132 vizualizari · 1 comentariu
Categorii: Prima categorie
18 Iul 2012 Cercetatorii au ajuns la concluzia că, anual, în ocean ajung aproximativ 6.000 de tone de cremă de protecție solară. Situația este deosebit de îngrijorătoare în zonele turistice populare, susțin aceștia.

Image and video hosting by TinyPic

Cercetătorii au testat apa din jurul Insulelor Baleare și au descoperit un conținut semnificativ de compuși chimici din cremele de protecție solară la suprafața apei. Cea mai mare concentrație de astfel de substanțe se înregistrează între orele 14:00 și 18:00. În acest interval de timp, nivelul de substanțe chimice nocive crește cu 60-90% comparativ cu primele ore ale zilei.

Analiza a mai mult de zece tipuri de creme de protecție solară a arătat că multe dintre ele ajung în apă și eliberează substanțe chimice poluante, cum ar fi azot, fosfor și siliciu, care în mod natural se găsesc în cantități minime în straturile de la suprafața apei. Acești compuși pot acționa ca substanțe nutritive și, prin urmare, pot stimula dezvoltarea algelor, care invadează deja plaje populare printre turiști.

Mai mult: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/cremele-solare-distrug-plajele-455713.html#ixzz2c3F2Iqhv

Admin · 112 vizualizari · 0 comentarii
Categorii: Prima categorie

1, 2  Pagina urmatoare